УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

 

BGREKLAMATOR.COM  е туристически портал създаден с цел предоставяне на максимално изчерпателна информация за туристически обекти и оферти с което да улесни организирането на пътуване. Състои се от  информация разпределена  в тематичен каталог: настаняване, заведения, развлечения, спортен туризъм, транспорт, туристически агенции и туристически оферти. Сайтът не е туристическа агенция или туроператор и не изпълнява посредническа дейност между страните. Добавянето на обект в каталога на сайта е безплатно.           

Всеки посетител на BGREKLAMATOR.COM е длъжен да се запознае и спазва настоящите общи условия за ползване на услугите и информационните материали, предоставяни от сайта. BGREKLAMATOR.COM си запазва правото да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие. Информацията, начина на представяне и визуалното оформление на BGREKLAMATOR.COM , както и самото име са защитени от Закона за авторското право и сродните му права. В тази връзка всеки опит за нарушаването му ще бъде преследван с цялата строгост на българското законодателство без предварително известие.

Добавяне на обект в сайта.                                               
Добавянето на  туристически обект изисква кратка регистрация.Посетителите и потребителите добавящи обекти и информация за тях в сайта се съгласяват да не го използват за цели, които противоречат на закона, действащите наредби, срещу интересите на сайта, или условията описани тук. Запазваме си правото да изтрием профила на обект и да прекратим  рекламирането му , ако получим основателни оплаквания от потребители  или ако рекламата съдържа материали (снимки, текст,ел.поща или линк), които са неподходящи в контекста на тази услуга.

Поверителност                                                                                                                                                                                             Личните данни  на клиентите на сайта се съхраняват  в пълна конфиденциалност.  Информация няма да бъде продавана или разкривана, освен ако това не бъде изискано по закон.

Авторско право и достоверност
 Потребители добавящите информация в сайта гарантират, че притежават авторските права върху всеки материал, публикуван от тях. В
случай, че притежател на авторски права припознае текст, снимки, графични изображения и др. които са  публикувани без негово съгласие  в сайта, те  ще бъдат свалени и няма да бъдат използвани след като докаже правата си върху съответните материали. Не носим отговорност за  загуби или вреди произлезли от нарушаване на авторските права.    Потребителите добавящи информация за туристическите обекти  декларират, че тя е коректна, точна и не е подвеждаща. Собствениците на BGREKLAMATOR.COM  не носят отговорност за нейната актуалност и пълнота.

Рекламиране и плащане
Рекламирането в BGREKLAMATOR.COM се извършва след писмена заявка за това и  плащане на такса. Цените на вече платени реклами не подлежат на промяна. Плащането се извършва по банков път като то трябва да бъде извършено в рамките на 5 работни дни от момента на подканването за това от наша страна.В случай, че не се извърши в определения срок ние си запазваме правото да свалим рекламата без предупреждение ( ако тя вече е била публикувана). В случай на получен превод и не публикувана реклама от наша страна в рамките на 5 работни дни от момента на получаване на парите по наша сметка рекламодателя може да поиска връщане на сумата в пълния и размер.  При недостъпност на сайта в Интернет поради някакви причини  продължителността на публикуване на вече платени реклами  се удължава с времето в което сайта е бил недостъпен. В такъв случай ако някои от рекламите са загубили актуалност рекламодателите има право да ги заменят с аналогични като вид. Ако срокът на недостъпност на сайта е по-голям от 10 раб.дни рекламодателят има право да поиска връщане на парични средствата чиито размер е равен на средствата предвидени за реклама за този периода.                                   

Условията за ползване
Ползването на сайта от потребителите означава, че те са запознати и съгласни с условията изложени тук.                                                                                                                                                                                           

БЪЛГАРИЯ

 Почивки и екскурзии в България

       Почивки и екскурзии

 

 

                        

 

                          

ЧУЖБИНА

Почивки в чужбина-160x130

       Почивки и екскурзии

 


ЗАБАВЛЕНИЯ

 Hotel Zara - Bansko

Промоционални оферти

ПАЗАРУВАНЕ

 serena

Промоционални оферти

ПОДАРЪЦИ

 подараци

     Промоционални оферти